Bayramiç Ziraat Odası > Haberler > ODAŞ TERMİK SANTRAL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

ODAŞ TERMİK SANTRAL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

ODAŞ TERMİK SANTRAL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bayramiç Ziraat Odası olarak düzenlemiş olduğumuz ODAŞ Termik Santralinin çevremize olan etkileri çalışması ve genel durumu konusunda, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail PEHLİVAN’ ın, Meclis Başkanımız Yücel ÇAYIROĞLU’ nun, ODAŞ Termik Santral Genel Müdürü Ahmet Göksel CAN’ ın, ODAŞ Termik Santral Müdürü Bülent BARUT’ un, köy ve mahalle muhtarlarımızın, delegelerimizin, katılımı ile bilgilendirme toplantısı yapıldı. Katılımcılar tarafından sorular soruldu. Bazı bilmediğimiz konular da aydınlatılmış oldu. Bundan sonra da termik santralinin kurallara uyumu ve çevremize en az zararı vermesi için takipçisi olacağız. Bütün katılımcılara teşekkür ederiz.

Bayramiç Ziraat Odası Başkanlığı.