Bayramiç Ziraat Odası > Haberler > Bayramiç Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencilerinden Odamıza Ziyaret.

Bayramiç Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencilerinden Odamıza Ziyaret.

Bayramiç Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü İsmail ÖZTEN, Matematik Öğretmeni Pelin KARASAÇ, Matematik Öğretmeni Gökhan ÇETİNKAYA ve öğrenciler Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail PEHLİVAN’ı yerli malı dolayısıyla ziyaret ettiler. Hoş sohbet havasında geçen ziyarette Başkanımız öğrencilerin marka tescilli ürünlerimiz olan Bayramiç Beyazı, Bayramiç Elması ve Bayramiç Tarımıyla ilgili sorularını yanıtladı. Başkan Pehlivan öğrencilere yaz tatilinde vakitlerini boş yere harcamamaları gerektiğini ailesinde çiftçilikle uğraşan varsa onlarla birlikte yoksa da arkadaşlarının aileleriyle beraber tarlada, bağda, bahçede tarımla uğraşarak zaman geçirmelerini tavsiye etti.  Tarımın hakettiği değeri siz gençler sayesinde daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum dedi. Ziyaretin ardından öğrencilere Bayramiç Elması ve süt ikram edildi. Nazik ziyaretlerinden dolayı sayın öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.