Bayramiç Ziraat Odası

ZOBİS
Bayramiç Ziraat Odası > Duyurular > MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ &SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM UYGULAMALARI EĞİTİMİ

MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ &SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM UYGULAMALARI EĞİTİMİ

Bayramiç Ziraat Odası Başkanlığı olarak Anadolu Etap, Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve ÇOMÜ Ziraat Fakültesi işbirliğinde Çanakkale’de gerçekleştirilen “Anadolu Etap Agro Akademi Çiftçi Eğitimi Programı” na 75 kişilik çoğunluğu bayan olmak üzeri bir grup çiftçilerimizle katılım sağladık. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÇOMÜ Ziraat Fakültesi’nde konferans şeklinde başlayan eğitim daha sonra Anadolu Etap Çanakkale Çiftliği'nde çiftçilere görsel olarakta budama ve ilaçlama konusunda ziraat mühendisleri tarafında bilgi verildi. Katılım sağlayan üreticilere serfikaları İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı V. Mustafa NAZLIM, TKDK Çanakkale İl Koordinatörü Ümit ORTAN,Çanakkale Truva Sulama Birliği Başkanı İlhan ULUS ve Anadolu Etap Satın Alma Müdürü Tahir Kalyoncu tarafından takdim edildi.